GITAARLES

Gitaarles Tilburg


Professionele gitaarles Tilburg en omstreken

Zoek je naar professionele gitaarles in Tilburg en omgeving, kijk dan eens op mijn website en schrijf je in voor een vrijblijvende proefles. Wie weet springt de vonk meteen over. Heb je altijd al eens gitaar willen spelen maar kwam er nooit van? Of speelde je vroeger gitaar maar is het er de laatste tijd helemaal bij ingeschoten? Heb je zin om het spelen weer op te pakken? Ook dan ben je van harte welkom, je kan op elk moment beginnen met lessen.


Als kind kwam ik al vroeg in aanraking met muziek en maakte ik kennis met verschillende muziekinstrumenten, mijn passie voor muziek is dus vroeg ontstaan. Profiteer van mijn kennis en ervaring, ga de muzikale uitdaging aan en verrijk jezelf.
 

Afwisselende gitaarlessen Tilburg

Neem je gitaarles in Tilburg en omstreken bij mij, dan mag je rekenen op zeer gevarieerde lessen. Uiteraard is er tijdens de gitaarles aandacht voor de techniek. Om mooi gitaarspel te creëren is een juiste techniek erg belangrijk. Vaak zit dit ook in kleine dingen, als ervaren muziekdocent heb ik hier veel aandacht voor. Ook is er tijdens de lessen aandacht voor eigen inbreng, muziektheorie en voor muzikaliteit. De techniek en de theorie zijn belangrijk, maar je gaat pas echt genieten als ook je muzikale gevoel goed ontwikkeld is.

In 2007 behaalde ik mijn Bachelor of Music aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten (Rockacademie) in Tilburg en ben sindsdien verbonden aan verschillende muziekscholen in Zuid-West Nederland.


Gratis proefles voor gitaarles in Tilburg en omgeving

Neem de proef op de som. Ervaar of gitaarlessen in Tilburg en omstreken echt iets voor jou is of toch niet. De proefles duurt een half uur, en is geheel vrijblijvend. Wil je een andere vraag stellen of zou je me eerst even willen spreken? Bel me gerust op mijn mobiele nummer of stuur me een berichtje.