BASGITAARLES


Basgitaarles Tilburg


Basgitaarles in Tilburg voor alle niveaus

De basgitaarlessen in Tilburg en omgeving zijn geschikt voor iedereen. Of je nu al jaren ervaring hebt met basgitaar spelen of dat je nog nooit een instrument hebt aangeraakt, de basgitaarles past altijd bij jou. Samen met jou bespreek ik jouw wensen. Wat wil je graag leren? Heb je al ervaring of nog helemaal niet? Laat zien en horen wat je al kunt en de muziekles wordt aangepast aan jouw niveau en wensen. Mensen van alle leeftijden zijn welkom bij deze inspirerende basgitaarlessen.


Ervaring is niet vereist bij basgitaarles in Tilburg en omstreken


Voor de basgitaarles in Tilburg en omgeving gelden geen beperkingen. Iedereen is van harte welkom om deze muzikale uitdaging aan te gaan. Heb je nog nooit een basgitaar in handen gehad? Kom gerust eens langs voor een gratis proefles. Speelde je vroeger basgitaar maar is het er de laatste tijd helemaal bij ingeschoten? Heb je zin om het spelen weer op te pakken? Ook dan ben je van harte welkom. 

Afwisselende en ontspannen basgitaarles in Tilburg en omgeving


Welk niveau je ook hebt, ik sluit aan bij wat jij wenst en nodig hebt. Voor vragen kun je altijd bij me terecht. Bel me gerust even op mijn mobiele nummer of stuur me een berichtje.
 

Ik studeerde aan de Rockacademie in Tilburg, waar ik in 2007 mijn Bachelor of Music behaalde.

Met mijn passie en expertise zal ik je helpen je gestelde doelen te bereiken.