Pianoles Tilburg

Pianoles Tilburg van gediplomeerde muziekdocent

Volg je pianoles in Tilburg bij Olivier Beekman, dan kun je uit gaan van een uitstekende kwaliteit van de lessen. Olivier heeft zelf diverse opleidingen gevolgd in de wereld van de muziek. Ook heeft hij een aantal diploma’s op zak. Verder heeft hij al veel ervaring met het geven van onder meer pianoles, gitaarles en basgitaarles. Wil je ook les van een ervaren pianodocent? Meld je dan vandaag nog aan. Je kunt ook altijd eerst een gratis proefles afspreken.

Gratis proefles voordat je pianolessen Tilburg neemt

olivier beekman home


Soms kiezen mensen voor pianoles Tilburg om het niveau weer een beetje op te halen. Veel personen kregen als kind muziekles en zijn er later mee gestopt. Het gebeurt nogal eens dat het op een bepaald moment toch weer begint te kriebelen. Heb jij ook ooit pianolessen gevolgd maar had je er later geen tijd meer voor? Vind je het fijn om de puntjes weer op de i te zetten? Ga je verder studeren om je niveau hoger te krijgen? Je bent van harte welkom bij de pianolessen van Olivier Beekman. Wellicht heb je een zoon of dochter die graag pianoles wil nemen. Ook dan is er zeker plaats. Jong geleerd is tenslotte oud gedaan. Olivier heeft ook veel ervaring met het geven van pianolessen aan kinderen.

Afwisselende en boeiende pianoles in Tilburg

Zeker voor kinderen moeten de pianolessen Tilburg interessant en boeiend zijn. Het is belangrijk dat ze tijdens de les een goede basis krijgen. Kennis van de muziektheorie is hierbij onmisbaar. Het is echter logisch dat dit bij veel kinderen niet zo populair is. Theorie klinkt al snel als saai. Olivier Beekman begrijpt dit helemaal en zorgt daarom voor de nodige afwisseling tijdens de pianolessen. De theorie krijgt zeker aandacht, maar er is ook veel ruimte voor het verbeteren van de techniek, voor repertoire, voor eigen inbreng en voor de muzikaliteit. Dankzij het vrije verloop van deze les is iedere pianoles weer anders.