Online basgitaar

Online basgitaar spelen: muziekles vanuit huis

Online basgitaar leren spelen is ideaal voor iedereen die graag muziekles wil, maar niet zo makkelijk naar de leslocatie kan komen. Met behulp van het platform ZOOM wordt de online les georganiseerd en werk je vanuit huis aan verschillende vaardigheden. Heb je deze basisvaardigheden al onder de knie? Dan wordt de basgitaarles aangepast aan jouw niveau en word er aandacht besteedt aan het verbeteren van je techniek en het uitbreiden van je repertoire. In alle lessen komt bovendien een stukje theorie en eigen inbreng aan bod.

Wat kost een online basgitaarles?

olivier beekman home


Een online basgitaarles duurt 30 minuten. De kosten van de lessen zijn afhankelijk van het pakket dat je kiest. Zo kun je een pakket met vier online lessen kopen. Dit pakket kost €88,-. Een pakket van acht lessen kost €176,-. De muziekdocent zal vervolgens samen met jou de lessen inplannen via ZOOM. Wil je voordat je een pakket aanschaft eerst kijken of de lesmethode bij je past en je een klik hebt met de muziekdocent? Dan kun je gratis en vrijblijvend een proefles aanvragen. Voor meer informatie kun je op de website kijken en het contactformulier invullen.

Basgitaarles online bij Olivier Beekman

Je basgitaarles online volg je bij de ervaren en enthousiaste muziekdocent Olivier Beekman. Olivier heeft jarenlange ervaring met het geven van basgitaarles aan volwassenen en kinderen van verschillende niveaus. Daarnaast heeft Olivier gitaar gestudeerd aan de Rockacademie en is hij actief als uitvoerend muzikant. Als iemand passie voor zijn vak heeft, dan is het Olivier dus wel. Met zijn passie en deskundigheid motiveert hij graag anderen om basgitaar te leren spelen en zal hij je helpen om de fijne kneepjes van het vak te leren. Wil je graag iemand verassen met een origineel geschenk? Geef dan een online basgitaarles cadeau!