Gitaarles Tilburg

Afwisselende gitaarles Tilburg

Als je toe bent aan een nieuwe uitdaging is gitaarles in Tilburg een goede stap. Olivier Beekman neemt je graag mee in de muzikale wereld van de gitaar. Of je nu wel of geen ervaring hebt met gitaar spelen, je bent meer dan welkom. Ga jij deze muzikale uitdaging aan? Geef je dan snel op voor je eerste gitaarles. Misschien heb je heel vroeger ook weleens gitaar gespeeld. Staat er zelfs nog ergens een gitaar op zolder? Kwam er nooit van om lessen te nemen? Dan is het nu tijd om te kiezen voor de gevarieerde muzieklessen van Olivier Beekman in Tilburg. De gitaarlessen zijn afwisselend omdat je niet de hele les bezig bent met of praktijk of theorie. Er is juist een prettige afwisseling tussen onder andere theorie, eigen inbreng, muzikaliteit, repertoire en het verbeteren van de techniek.

Tarieven gitaarlessen Tilburg

olivier beekman home


Je hebt helemaal zin in gitaarles in Tilburg? Misschien vraag je jezelf nog af wat dat nu eigenlijk kost, die gitaarlessen in Tilburg. Op de website zie je heel duidelijk een overzicht van de tarieven. De prijs is in de eerste plaats afhankelijk van de leeftijd. Ben je jonger dan 21 jaar, dan zijn de tarieven lager dan wanneer je 21 jaar of ouder bent. Verder maakt het een verschil of je kiest voor individuele lessen of dat je duoles neemt. Als je met zijn tweeën tegelijk gitaarles in Tilburg neemt scheelt dat meteen 30%. Kijk voor meer informatie gewoon even op de site. Of bel met Olivier. Zijn mobiele telefoonnummer vind je op de site.

Gratis proefles voor gitaarles in Tilburg

Olivier Beekman laat je desgewenst eerst gratis kennis maken met de aangeboden gitaarlessen Tilburg. Wil je vooraf ervaren hoe een gitaarles bij Olivier verloopt? Spreek dan een proefles af. Hiervoor betaal je helemaal niets en je zit ook nergens aan vast. De proefles is geheel vrijblijvend. Je kunt dan ook gelijk een beetje proeven of gitaar spelen iets voor jou is. Wat ook je reden is, je bent van harte welkom voor deze gratis proefles. Geef je vandaag nog op voor deze les en ervaar hoeveel gitaarlessen je kunnen opleveren. Wellicht springt de vonk meteen over.