Drumles Tilburg

Drumles Tilburg in een ontspannen setting

Voor drumles in Tilburg moet je bij Olivier Beekman zijn. Deze ervaren docent vindt zijn passie in de muziek. Graag brengt hij zijn kennis over op zijn leerlingen. Of je nu al wat ouder of nog heel jong bent, je bent van harte welkom om de lessen te volgen. Ook als je nog helemaal geen ervaring met muziek hebt en nog geen noot kunt lezen, mag je jezelf opgeven voor de lessen. Omdat Olivier veel kennis en ervaring heeft, kunnen ook gevorderde leerlingen bij hem zeker veel leren.

Afwisselende drumlessen Tilburg

olivier beekman home


Tijdens de drumles Tilburg continue over de muziektheorie praten is niet wat jij wilt? Dat snapt Olivier Beekman helemaal. Uiteraard bestaat goede muziekles niet zonder theorie. Je zult toch moeten weten wat maten, maatsoorten en verschillende muziekbegrippen inhouden. Ook is het wel prettig als je rekening kunt houden met de dynamiek van een muziekstuk. Je hoeft echter niet bang te zijn dat de theorie heel veel tijd in beslag neemt. De lessen zijn heel afwisselend. Er is aandacht voor jouw eigen inbreng, voor theorie, voor muzikaliteit en voor het verbeteren van je techniek. Heb je interesse? Geef je dan snel op voor de lessen in Tilburg. Of neem eerst een keer een gratis proefles.

Gratis proefles drumles in Tilburg

Muzieklessen zijn vaak niet goedkoop. Toch zijn de lessen het geld meer dan waard. Tijdens een paar drumlessen Tilburg bij Olivier Beekman leer je ontzettend veel. Hierdoor kun je ook thuis, of bijvoorbeeld in het bandje waarin je speelt, weer veel meer genieten van de muziek. Twijfel je toch nog of drumles in Tilburg nu helemaal is wat je zoekt? Neem dan gewoon eerst een proefles. Deze is helemaal gratis en duurt ongeveer 30 minuten. Via de website geef je jezelf snel en gemakkelijk op. Je mag ook altijd telefonisch contact opnemen met de muziekdocent. Het telefoonnummer vind je op de site.