Basgitaarles Tilburg

Deskundige basgitaarles Tilburg


Al een tijdje op zoek naar basgitaarles in Tilburg? Misschien is het al jaren je wens om eens basgitaar te leren spelen. Of je hebt vroeger gitaar gespeeld en wilt het een en ander een beetje ophalen. Het kan natuurlijk ook dat je basgitaarles zoekt voor een van je kinderen. Bij Olivier Beekman ben je in ieder geval van harte welkom. Hij is heel ervaren in het geven van basgitaarlessen. Gitaar studeerde hij zelf aan de Rockacademie. In Tilburg behaalde hij zijn Bachelor of Music aan de Fontys Hogescholen. Wil je dus dat de lessen van goede kwaliteit zijn, dan ben je hier aan het goede adres.

Afwisselende basgitaarlessen Tilburg

olivier beekman home


Tijdens een basgitaarles in Tilburg bij Olivier Beekman komt er van alles aan de orde. Je mag rekenen op een heel afwisselend lesprogramma. In een ontspannen sfeer is er aandacht voor onder meer theorie, techniek, muzikaliteit en repertoire. Er is ook zeker ruimte voor eigen inbreng. Het is belangrijk dat je goed gemotiveerd blijft tijdens de lessen. Olivier weet prima hoe dit te bereiken is. Qua lesmateriaal is er veel mogelijk. Je mag zelf muziek meenemen na overleg met de docent. Ook wordt er gebruik gemaakt van verschillende lesmethoden. Samen met Olivier kijk je wat het beste bij jou past.

Neem contact op voor basgitaarles in Tilburg

Wil je jezelf of een van je gezinsleden opgeven voor basgitaarlessen Tilburg? Of heb je nog een dringende vraag? Neem dan zeker even contact op. Je kunt Olivier gemakkelijk bereiken op zijn mobiele telefoon. Het is ook mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen. Vermeld daar je persoonlijke gegevens en de boodschap die je hebt. Het maakt niet uit of het om een vraag, een opmerking, een tip of voor het opgeven van een les is, je krijgt altijd snel een reactie terug.