Online Gitaarles


Online gitaarles van een ervaren muziekdocent

Gitaar leren spelen is een droom van velen. Hoe gaaf is het immers om de sterren van de hemel te kunnen rocken? Of juist voor een gezellige sfeer te kunnen zorgen bij een kampvuurtje? Wil jij graag gitaar leren spelen maar kun je –om wat voor reden dan ook- niet zo makkelijk de deur uit? Dan is online gitaarles bij Olivier Beekman volgen dé oplossing. Olivier Beekman is namelijk een zeer ervaren muziekdocent en muzikant die gitaarles geeft aan kinderen en volwassenen. En of je nu een beginner bent of al ervaring hebt: Olivier Beekman stemt de lessen af op jouw vaardigheden en wensen.

Hoe wordt gitaarles online gegeven?


De gitaarles online wordt gegeven via ZOOM. Dit is een makkelijk en veilig platform waarmee je kan videobellen. Op de afgesproken tijd log je in en beginnen jullie met de les. Om alles uit de gitaarles te kunnen halen, kun je het beste videobellen op een plek waar je niet gestoord wordt. Tijdens de online gitaarles – die 30 minuten duurt – komen verschillende onderdelen aan bod. Denk hierbij aan het verbeteren van je techniek maar ook aan het uitbreiden van je repertoire en een stukje theorie. Daarnaast is er tijd voor je eigen inbreng en creativiteit.

Online gitaar spelen bij Olivier Beekman

Online gitaar spelen is leuk, leerzaam en praktisch. Binnen een paar lessen leer je al tokkelen, akkoorden spelen en een aantal liedjes spelen op de gitaar. En dat alles zonder uit huis te hoeven gaan! Op de website van Olivier Beekman vind je meer informatie over de tarieven van de lessen, de pakketten die worden aangeboden en kun je reviews van andere leerlingen lezen. Daarnaast lees je op de website alles over Olivier Beekman en zijn ervaring in de muziekindustrie. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met Olivier Beekman opnemen.