GITAARLES

Gitaarles Tilburg


Professionele gitaarles Tilburg en omstreken

Zoek je naar professionele gitaarles in Tilburg en omgeving, kijk dan eens op de website van Olivier Beekman. Heb je altijd al eens gitaar willen spelen maar kwam er nooit van? Bespreek dan nu een gratis proefles bij Olivier. Wie weet springt de vonk meteen over. Als je graag een muzikale uitdaging aangaat, ben je bij deze ervaren muziekdocent aan het goede adres. Olivier kwam als kind al vroeg in aanraking met muziek en maakte hij kennis met veel verschillende muziekinstrumenten. Zijn passie voor muziek is dus vroeg ontstaan. Profiteer van zijn enthousiasme en kies voor gitaarlessen in Tilburg en omstreken. Je bent meer dan welkom. Ga deze muzikale uitdaging aan en verrijk jezelf.
 

Afwisselende gitaarlessen Tilburg

Neem je gitaarles in Tilburg en omstreken bij Olivier, dan mag je rekenen op zeer gevarieerde lessen. Uiteraard is er tijdens de gitaarles aandacht voor de techniek. Om mooi gitaarspel te creëren is een juiste techniek erg belangrijk. Vaak zit dit ook in kleine dingen. Olivier heeft hier als ervaren muziekdocent veel aandacht voor. Ook is er tijdens de lessen aandacht voor eigen inbreng, muziektheorie en voor muzikaliteit. De techniek en de theorie zijn belangrijk, maar je gaat pas echt genieten als ook je muzikale gevoel goed ontwikkeld is. Olivier is een professionele docent die zijn Bachelor of Music behaalde aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Inmiddels is hij sinds jaren verbonden aan verschillende muziekscholen in Zuid-West Nederland.

Gratis proefles voor gitaarles in Tilburg en omgeving

Neem de proef op de som. Ervaar of gitaarlessen in Tilburg en omstreken echt iets voor jou is of toch niet. De proefles duurt een half uur, is echt geheel vrijblijvend. Wil je een andere vraag stellen of zou je eerst Olivier even willen spreken? Bel hem gerust op zijn mobiele nummer of stuur hem een berichtje.