Gitaarles Tilburg Reeshof

Gitaarles Tilburg Reeshof bij Olivier Beekman

Wil je gitaarles in Tilburg Reeshof van een enthousiaste muziekdocent? Geef je dan snel op voor de gevarieerde en leerzame gitaarlessen van Olivier Beekman. Al jong kwam hij in aanraking met muziek en al snel sprong de vonk over. Dit resulteerde in muzikale opleidingen met de bijbehorende diploma’s. Zo volgde hij lessen aan de Rockacademie en behaalde hij zijn Bachelor of Music aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Al jaren geeft Olivier inmiddels onder meer gitaarlessen en pianolessen op verschillende muziekscholen. Zin in gitaarlessen in een ontspannen setting? Meld je aan of kies eerst voor een gratis proefles.
 

Wat zijn de prijzen van de gitaarlessen Tilburg Reeshof?


Je wilt graag gitaarles in Tilburg Reeshof en omstreken en bent benieuwd naar de tarieven? Op de website vind je hierover alle informatie die je nodig hebt. Je ziet dat je kunt kiezen voor een individuele les maar dat het ook mogelijk is om duolessen te nemen. Olivier zal dan kijken of er iemand is die samen met jou de gitaarlessen kan volgen. Dit scheelt toch meteen 30% op de normale prijzen. De lessen duren 30 minuten en je kiest voor een pakket. Ook zie je op de site dat de tarieven voor personen onder de 21 jaar iets lager liggen. Heb je na het bekijken van deze informatie toch nog vragen? Je mag dan gerust even bellen. Olivier beantwoordt graag je vragen.
 

De locatie van gitaarles in Tilburg Reeshof is makkelijk bereikbaar

Op de website zie je precies waar de gitaarlessen in Tilburg Reeshof worden gegeven. De locatie is gemakkelijk te bereiken. Het maakt hierbij niet uit of je lopend, fietsend, met de auto of met het openbaar vervoer komt. Ga je met de auto naar de gitaarles, dan kun je vlak bij de muziekschool parkeren. Een groot voordeel is dat je hier niet hoeft te betalen voor het parkeren. Wil je meer weten? Kom je een gratis proefles volgen? Laat snel van je horen! Je bent van harte welkom bij de inspirerende gitaarlessen van Olivier Beekman.